Gratis verzending •  Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen geleverd  • 14 dagen bedenktijd 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Spooq the label – Laatste update, Augustus 2019

1. Algemeen
2. Verkoopvoorwaarden
3. Prijs en betaling
4. Levering
5. Retouren
6. Beschadigde of defecte item(s)
7. Gebruik van de website
8. Toepasselijk recht

1. Algemeen

Lees deze algemene voorwaarden zorgvuldig door voordat u goederen bestelt via www.spooqthelabel.com. Door de Website te gebruiken en / of een bestelling op de Website te plaatsen, bevestigt u dat u de Algemene Voorwaarden heeft gelezen en accepteert.

We kunnen de Algemene voorwaarden van tijd tot tijd wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. U bent ervoor verantwoordelijk om op de hoogte te blijven van wijzigingen in de Algemene voorwaarden. Houd er rekening mee dat de algemene voorwaarden, die geldig zijn voor uw bestelling, altijd de algemene voorwaarden zijn die gelden vanaf het moment dat u uw bestelling plaatst, en niet een latere versie.

Als u problemen ondervindt met de website, uw bestelling op de website of vragen over de algemene voorwaarden, neem dan contact op met de klantenservice.

Geregistreerd adres:
Spooq the Label
Grotestraat 69
5141JN, Waalwijk
Nederland
E-mailadres: info@spooqthelabel.com
KVK: 74026151
BTW-Nummer: NL002283440B18

2. Verkoopvoorwaarden

Door een bestelling te plaatsen, biedt u aan om een ​​artikel te kopen op en onderworpen aan de Algemene voorwaarden. Alle bestellingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en bevestiging van de prijs van de bestelling.

Geschiktheid om te bestellen

U moet ten minste 18 jaar oud zijn om goederen op de website te kopen, een consument zijn (geen wederverkoper) en in het bezit zijn van een geldige creditcard of bankpas die is uitgegeven door een voor ons acceptabele bank. Bij het plaatsen van een bestelling verbindt u zich ertoe dat alle details die u ons verstrekt waar en nauwkeurig zijn. We behouden ons het recht voor om het koopcontract te annuleren in een van de volgende situaties, zonder aansprakelijk te zijn voor compensatie of andere kosten:

– Uw betalingsgegevens zijn onjuist of kunnen niet worden geverifieerd
– Als we frauduleuze activiteiten vermoeden
– Het bestelde product is niet uit voorraad leverbaar
– We hebben de reden om aan te nemen dat u jonger bent dan 18 jaar
– De identificatie van een fout in de productinformatie, inclusief prijs of promotie.

Als we niet kunnen leveren binnen de voorwaarden in de bevestiging, nemen we contact met je op en geven we je de mogelijkheid om de bestelling te annuleren. Als we de betaling al hebben ontvangen, storten we het bedrag terug.

Order bevestiging

Wanneer u een bestelling plaatst op onze website, sturen wij u per e-mail een orderbevestiging. Houd er rekening mee dat de bevestigingsmail een bevestiging is dat we uw bestelling hebben ontvangen, maar dat dit geen acceptatie van uw bestelling is.

Nadat u bent uitgecheckt en uw e-mail met de orderbevestiging heeft ontvangen, kunnen u noch wij wijzigingen in uw bestelling aanbrengen, dus zorg ervoor dat alles correct is.

Acceptatie en verzendbevestiging

Alle door u geplaatste bestellingen zijn onder voorbehoud van aanvaarding door ons. Zodra de bestelling is verwerkt, ontvangt u een bevestigingsmail voor de verzending met alle relevante informatie over uw bestelling. De verzendbevestiging is onze aanvaarding van uw bestelling.

Kwaliteit van producten

We streven ernaar om de item (s) op de Website zo correct mogelijk te omschrijven. Als gevolg van verschillende beeldacquisitie, weergavetechnologieën of andere technische redenen zijn kleine kleurverschillen en andere variaties in item (s) mogelijk. Spooq the Label kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor dergelijke discrepanties.

3. Prijs en betaling

Prijs

De prijzen op de Website zijn inclusief 21% Nederlandse BTW. De prijzen zijn vermeld in Euro (EUR) en zijn exclusief service, betaling of levering.

De prijzen op de website kunnen van tijd tot tijd variëren. Spooq the Label is niet aan de prijs gebonden totdat Spooq the Label de bestelling heeft geaccepteerd door de verzendbevestiging naar u op te sturen. Spooq the Label behoudt zich het recht voor om speciale aanbiedingen of kortingen op elk moment te wijzigen, te beperken of te beëindigen. Houd er rekening mee dat de prijzen tussen onze fysieke winkels en de website kunnen variëren.

Betaling vindt plaats via de op de Website weergegeven mogelijkheden en dient uiterlijk binnen 14 dagen na aflevering van het Product te geschieden.

De koper heeft de plicht om onjuistheden in de door de Koper aan Verkoper verstrekte betaalgegevens onverwijld aan de Verkoper mede te delen.

Bij overschrijding van de betalingstermijn is Koper van rechtswege in verzuim en is Verkoper gerechtigd over het openstaande bedrag vanaf de vervaldatum de wettelijke rente in rekening te brengen.

Prijsveranderingen

We proberen altijd ervoor te zorgen dat alle prijzen op de website correct zijn, er kunnen echter fouten optreden. Als we een fout ontdekken in de prijs van een item (s) die u hebt besteld, zullen we u per e-mail op de hoogte stellen van de prijswijziging en u de mogelijkheid geven om uw bestelling opnieuw te bevestigen tegen de juiste prijs of de bestelling te annuleren.

Als we geen contact met u kunnen opnemen, wordt uw bestelling geannuleerd. Spooq the Label behoudt zich het recht voor om een ​​bestelling te annuleren voorafgaand aan onze aanvaarding van de bestelling. Als we al een betaling voor een geannuleerde bestelling hebben ontvangen, betalen we u het aankoopbedrag terug. We kunnen prijsverschillen niet compenseren met het plaatsen van bestellingen of retouren.

Betalingen

We accepteren betalingen met iDeal, Maestro, Paypal, Mastercard, Visa.

Bij betaling per kaart wordt u gevraagd naar het kaartnummer, de geldigheidsduur en de CVC-code. We maken gebruik van MasterCard Secure Code en SSL-encryptie, die ongeautoriseerde toegang tot kaartgegevens voorkomen. We slaan geen kaartnummers op nadat de transactie is voltooid. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen in ons Privacybeleid.

Alle creditcard- / debetkaarthouders zijn onderworpen aan validatiecontroles en autorisatie door de kaartuitgever. Als de uitgever van uw betaalkaart de betaling weigert of om welke reden dan ook niet toestaat, wordt u onmiddellijk bij het afrekenen op de hoogte gesteld.

Belasting

Houd er rekening mee dat lokale kosten (douanerechten, omzetbelasting) van toepassing kunnen zijn, afhankelijk van uw regio en lokale douanerechten. De kosten zijn voor uw eigen rekening.

4. Levering

Verzendgegevens

We doen er alles aan om een ​​snelle levering te garanderen. Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen in Nederland bezorgd door PostNL.

Zodra de bestelling is verzonden vanuit ons magazijn, ontvang je een e-mail met een trackingcode. Als u niet thuis bent, laat de koerier instructies achter over het ophalen van uw pakket bij het dichtstbijzijnde postkantoor.

We dekken geen retourkosten. Tenzij we een bezorg fout hebben gemaakt.

Zaterdag, zondag en nationale feestdagen worden niet als werkdagen beschouwd. Als u uw levering niet hebt ontvangen binnen het aantal dagen dat voor uw land in de bovenstaande tabel is vermeld, neem dan contact op met onze klantenservice. Houd er rekening mee dat we niet verantwoordelijk zijn voor vertragingen als gevolg van vertragingen bij de post.

5. Retouren

Herroepingsrecht

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing om de overeenkomst te herroepen. U kunt gebruikmaken van het herroepingsformulier, maar dit is niet verplicht. We beginnen met het verwerken van uw bestelling zodra deze is ingediend, het kan zijn dat we de verzending niet kunnen voorkomen. Er kunnen alleen uitzonderingen worden gemaakt als we je nog geen verzendbevestiging hebben gestuurd, dus neem contact met ons op als je je bestelling wilt annuleren om te kijken of er een mogelijkheid is om te annuleren.

Recht op retouren

Je hebt het recht om gekochte artikelen binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden te retourneren.

Je kunt geen artikelen retourneren die in onze fysieke winkels zijn gekocht. We accepteren geen artikelen die zijn gedragen of gebruikt, artikelen die beschadigd zijn geraakt door oneigenlijk gebruik of artikelen die worden geretourneerd na de 14 dagen bedenktijd.

Vul a.u.b. het retourformulier in dat bij uw bestelling is gevoegd en vermeld duidelijk welk(e) artikel(en) u wilt retourneren.

Voeg uw retourformulier toe aan het pakket en stuur het naar onderstaand adres:

Spooq the label
Attn: Webshop
Grotestraat 69
5141 JN, Waalwijk
Netherland

Helaas bieden wij geen gratis retourzending aan. U bent verantwoordelijk voor de verzendkosten van uw retourzending. Bewaar een verzendbewijs totdat we bevestigen dat je retourzending bij ons is afgeleverd. Houd er rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor het product totdat het ons bereikt, dus we raden u aan het pakket te verzenden met een traceerbare service. Voor vragen over je bestelling, retour of het retourformulier kun je contact opnemen met de klantenservice.

Informatie over terugbetaling

We betalen je binnen 10 dagen na verwerking van je retour terug, met dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt om je oorspronkelijke bestelling te plaatsen. Als je je hele bestelling retourneert, vergoeden we ook de bezorgkosten (indien van toepassing). Als u slechts een deel van uw bestelling retourneert, vergoeden wij u alleen de kosten van het geretourneerde artikel.

6. Beschadigde of defecte item(s)

Alle item(s) worden geleverd met een jaar garantie op productiefouten in materialen en fabricage, maar niet op slijtage door regelmatig gebruik. Deze garantieperiode kan variëren, afhankelijk van de wettelijke wetgeving van het land waar het artikel wordt verzonden.

Als u denkt een garantieclaim te hebben met betrekking tot een online aankoop, neem dan contact op met de klantenservice. Stuur ze een e-mail met daarin uw originele ordernummer, foto’s van de vermoedelijke storing en een korte omschrijving van de claim. Zij bepalen of de schade het gevolg is van een fabricagefout of van een afwijking van de fabrieksspecificaties. Als zij vaststellen dat u een claim heeft, worden de item(s) terugbetaald.

7. Website gebruik

Fouten, onnauwkeurigheden en weglatingen.

Af en toe kan er informatie op onze website staan ​​die typografische fouten, onnauwkeurigheden of weglatingen bevat die betrekking kunnen hebben op productbeschrijvingen, prijzen, promoties, aanbiedingen, verzendkosten van producten en beschikbaarheid. We behouden te allen tijde en zonder voorafgaande kennisgeving het recht voor om fouten, onnauwkeurigheden of weglatingen te corrigeren; informatie wijzigen of bijwerken; of bestellingen annuleren als de informatie niet juist is.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle elementen op de website zijn eigendom van of in licentie gegeven aan Spooq the Label. Alle elementen van de website, inclusief (maar niet beperkt tot) het algemene ontwerp en de inhoud, kunnen worden beschermd door copyright, morele rechten, database rechten, handelsmerken en andere wetten met betrekking tot intellectuele eigendomsrechten.

Beperking van aansprakelijkheid 

Spooq the Label is niet aansprakelijk voor enige indirecte, directe, aanvullende of gevolgschade die kan voortvloeien uit het gebruik of de inhoud van onze Website, inclusief schade veroorzaakt door virussen of enige onjuistheid of onvolledigheid van de informatie op de Website; de prestaties van de producten; of anderszins ontstaan ​​in verband met het gebruik van deze Algemene Voorwaarden, ook al heeft Spooq the Label dat wel.

Privacy Beleid

Door een bestelling te plaatsen, gaat u ermee akkoord en begrijpt u dat we uw persoonlijke informatie kunnen verzamelen, gebruiken, opslaan en verwerken in overeenstemming met ons privacybeleid.

8. Toepasselijk recht 

De Overeenkomsten tussen Koper en Verkoper worden beheerst door Nederlands recht.