Gratis verzending •  Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen geleverd  • 14 dagen bedenktijd 

THE BRAND

Even een voorstelronde. Ik ben Lot, oprichter van Spooq the Label.

Eind 2019 heb ik van mijn droom werkelijkheid gemaakt. Een eigen label. Ik liep al een tijdje met het idee rond, maar dacht dat ik eerst ervaring op moest doen in de mode. Mijn droom heb ik waar kunnen maken door het geld van de erfenis te gebruiken voor mijn eerste sample collectie. 15 jaar geleden ben ik mijn moeder verloren en precies 10 jaar later mijn vader. De mensen die ik nu het liefst trots zou zien.

Ik ontwerp alle kleding zelf en laat het maken in Europa. Ik ben supertrots dat steeds meer mensen Spooq leren kennen en dat mijn collecties bij verschillende winkels te koop zijn.

Wat heb ik de afgelopen tijd ontzettend veel geleerd. Over stoffen, het maken van prints, patronen, tot aan het onderhandelen over prijzen. En je zou het misschien niet geloven maar tot twee jaar geleden sprak ik geen woord Engels. Ik heb niet de makkelijkste jeugd gehad en daarom weinig scholing. Op mijn 13de ben ik uit huis geplaatst en heb ik op verschillende plekken gewoond. Ik heb heel lang getwijfeld om dit persoonlijke verhaal te delen maar Ik ben super trots op wat ik nu heb neergezet en ik hoop hiermee andere te inspireren.

Want als je echt iets wil, dan lukt het.

Schermafbeelding 2022-02-10 om 17.46.19

Spooq – born in the Netherlands, Raised in style. #madeforusall
Created by 28 y/o hands on kinda girl!

Spooq – The label is een Nederlands modemerk met collecties van eigentijdse en elegante items. Naast luxe basics kent iedere Spooq-collectie ook enkele statement-stukken.

Bij Spooq combineren we klassiekers met trends.
De vormen zijn strak en vrouwelijk. Eenvoudig en tegelijkertijd krachtig.
Je kunt klassiek en eigentijds zijn op hetzelfde moment. Er zitten immers meer kanten aan iedere vrouw. Deze extremen gaan hand in hand in onze ontwerpen.

Vandaag comfort, morgen dressed up.

Alle ontwerpen zijn van Nederlandse bodem en worden binnen Europa geproduceerd. Goede arbeidsomstandigheden zijn daarbij ons uitgangspunt.
We bezoeken dan ook met regelmaat onze productielocaties om deze garantie te kunnen bieden.

Iedere vrouw heeft meerdere kanten

Waar je vandaan komt
Maakt wie je vandaag de dag bent
Kleding is een manier om je te uiten
Om jouw kanten te laten zien

Soms wil je ze belichten
Soms wil je ze onderbelichten
Soms maak je een statement
Soms ook niet

Je draagt jouw verhaal
Zoals jij het wilt